Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запропоновано не карати водіїв за порушення ПДД із-за поганих доріг

3 грудня 2015, 13:33
1534
1
Реклама

Комітет ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує прийняти за основу депутатський законопроект № 3130 про внесення змін до КоАП відносно уточнення порядку притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Про це свідчить зареєстрований проект постанови № 3130/П від 24.11.2015.

Законопроектом пропонується встановити, що власник (водій) транспортного засобу може бути залучений до адмінвідповідальності за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані працюючими у автоматичному режимі спецтехсредствами, фото, що мають функції- і кінозйомки, відеозаписи, тільки на автомобільній дорозі, що відповідає держстандартам України.

У пояснювальній записці відзначається, що Закон передбачає порядок залучення до адмінвідповідальності за порушення, які були зафіксовані працюючими в автоматичному режимі. Але значна кількість доріг України знаходиться в критичному стані і не відповідає держстандартам, що часто змушує водіїв відступати від ПДДнаприклад, об'їжджати по зустрічній смузі вибоїни і ями.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини