Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Врегульовані нюанси виплати грошового забезпечення військовослужбовцям під час навчання

13 листопада 2015, 11:52
532
0
Автор:
Реклама

Міноборони наказом від 13 жовтня 2015 року № 560 затвердило зміни до Інструкції про порядок виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил і деяким іншим особам.

Обличчям офіцерського, рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, які обіймають посади слухачів, ад'юнктів і докторантів, курсантів вищих військових учбових закладів і військових учбових підрозділів вищих військових учбових закладів, за період навчання виплачується грошове забезпеченняяке військовослужбовець отримував по штатній посаді перед зарахуванням на навчання.

Грошове забезпечення в цьому випадку обчислюється виходячи з окладу за військове званняпосадового окладу, надбавки за вислугу років, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення з урахуванням зміни вислуги років і норм грошового забезпечення, які отримували військовослужбовці на останніх штатних посадах, що ними займалися.

Обличчям офіцерського, рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом і обіймають посади слухачів, і перед зарахуванням на навчання були відряджені в державні органипідприємства, установи, організації, а також державні і комунальні учбові (освітні) заклади, грошове забезпечення виплачується за правилами і нормами, встановленими для військовослужбовців Збройних Сил. Розміри посадових окладів таких військовослужбовців не можуть перевищувати розмір максимального посадового окладу начальника профільної кафедри.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини