Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, як організовувати освітній процес у військових внз

3 листопада 2015, 18:00
828
0
Автор:
Реклама

Міноборони наказом від 20 липня 2015 року № 346 ствердило Положення про особливості організації освітнього процесу у вищих військових учбових закладах (далі - ВВУЗ) Міноборони і військових учбових підрозділах цих установ.

ВВУЗ - цей учбовий заклад державної форми власності, яке здійснює на відповідних рівнях вищої освіти підготовку курсантів (слухачів, студентів), ад'юнктів, докторантів для подальшої служби на посадах офіцерського (сержантського, старшинського) або начальницького складу з метою задоволення потреб Збройних Сил і інших військових формувань.

Організація і забезпечення освітньої діяльності ВВУЗа здійснюються комплексним проведенням учбової, методичної, наукової (науково-технічною), організаційної, виховної і іншої роботи науково-педагогічними, педагогічними працівниками з метою виконання замовлення відповідно до прийнятих стандартів вищої освіти на підготовку військових фахівців.

Учбова робота є основною складовою освітньої діяльності у ВВУЗе і включає заходи командування ВВУЗа і його структурних підрозділів, науково-педагогічних, наукових і інших працівників з питань підготовки за фахом курсантів, організації і науково-методичного забезпечення усіх видів учбових занять, самостійної роботи, практичної підготовки, проведення діагностики результатів навчання, виховання і розвитку курсантів, їх атестації і управління якістю вищої освіти.

Учбова робота проводиться у формах:

- учбових занять;
- самостійної роботи курсантів;
- практичної підготовки;
- контрольних заходів.

Навчання слухачів, а також курсантів передвипускного і випускного курсів, з потреби здійснюється по індивідуальним учбовим планам. Такий план складається на підставі робочого учбового плану і включає усі обов'язкові учбові дисципліни і учбові дисципліни, вибрані курсантом з обов'язковим обліком особливостей підготовки військового фахівця, а також індивідуальні завдання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини