Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У сфері військово-технічної співпраці впровадять систему контролю якості

6 жовтня 2015, 11:28
440
0
Реклама

У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі відбулося перше засідання Міжвідомчої робочої групи по доопрацюванню проекту Закону "Про військово-технічну співпрацю" (ВТС).

Законопроект планується адаптувати до сучасних викликів і військово-політичних обставин, які стоять перед Україною. Зокрема, визначити необхідність побудові чіткої управлінської вертикалі і системи контролю якості у сфері ВТС.

У засіданні взяли участь представники зацікавлених міністерств і відомств, фахівці оборонної промисловості і провідні експерти-учені. Учасники Міжвідомчої робочої групи обговорили ключові питання, які мають бути врегульовані цим Законом, і визначили шляхи і часові рамки подальшої роботи з його підготовки.

Відмітимо, що згідно нової Військовій доктрині Україниодним з головних завдань є підвищення можливостей вітчизняного оборонно-промислового комплексу за рахунок новітніх військових технологій, передусім, використання міжнародної військово-технічної співпраці з державами - членами ЄС і НАТО, які є стратегічними партнерами України.

Джерело: Мінекономрозвитку

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини