Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МЮФ Integrites оголошує про приєднання АТ "Статников і Партнери"

25 вересня 2015, 11:17
1061
0
Автор:
Реклама

Денис Статников керував адвокатським об'єднанням "Статников і Партнери" з моменту його створення в 2010 році. Маючи більш ніж 20-річний досвід в адвокатській практиці, успішно захищав інтереси клієнтів в карних, цивільних і адміністративних процесах, переважно в області злочинів у сфері господарської і службової діяльності.

Стратегічне рішення про приєднання було прийняте у зв'язку зі збільшеними потребами ринку - збільшенням запитів у сфері захисту бізнесу в карних виробництвах у зв'язку із звинуваченнями в незаконному лобіюванні, шахрайстві з цінними паперами, податкових злочинах, розтраті засобів, инсайдерских угодах.

Команда адвокатів "Статников і Партнери" має значний досвід здійснення захисту від звинувачення і представлення інтересів клієнтів в карних процесах особливої складності, взаємодії з правоохоронними органами, забезпечення безпеки активів клієнта від протиправних посягань третіх осіб, представлення інтересів клієнтів у рамках карного судочинства у справах економічної і корупційної спрямованості.

Після приєднання основною спеціалізацією практики карного права Integrites буде супровід і захист бізнесу у сфері карних виробництв, пов'язаних з претензіями фіскальних органів, з питань антикорупційного законодавства і комплаенс процедур, а так само в області white - collar crime. Команда адвокатів зможе ефективніше захистити бізнес інтереси клієнтів у випадках незаконних дій державних, фіскальних, правоохоронних органів.

"Статников і Партнери" - сильний гравець у сфері судової практики і карного захисту, що володіє високим рівнем компетенції і великим портфелем клієнтів. Ми упевнені, що це приєднання істотно посилить позиції Integrites, дасть нові альтернативи вибору для клієнтів", - коментує керівний партнер Integrites Руслан Бернацкий.

Денис Статников упевнений, що "об'єднання зусиль наших фахівців буде украй корисне для клієнтів Integrites, що потребують надійного супроводу їх діяльності, і створить усеосяжний правовий продукт на юридичному ринку".

"Статников і Партнери" - адвокатське об'єднання, створене в 2010 році, яке розвиває в якості основної спеціалізації практику в карному виробництві і суміжних галузях права.

Integrites - юридична фірма з офісами у Великобританії, Нідерландах, Росії, Казахстані, Україні, яка надає клієнтам комплексний міжнародний супровід, сфокусувавши свою діяльність на таких практиках, як вирішення суперечок, корпоративне право і M&A, банківське і фінансове право, антимонопольне право.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини