Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У місцевих виборах візьмуть участь 132 партії

21 вересня 2015, 17:40
880
0
Реклама

На черговому заседаним 20 вересня Центральна виборча комісія ствердила Перелік політичних партійпо яких прийнято рішення про участь їх місцевих організацій в чергових виборах депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, перших виборах депутатів рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

У встановлений Законом про місцеві вибори термін (не пізніше чим за 35 днів до дня голосування, до 19 вересня включно) в Комісію поступили документи відносно участі у виборах від 142 політичних партій. Документи 10 політичних партій оформлено з порушенням встановлених вимог Закону. Таки образом, В місцевих виборах візьмуть участь 132 партії.

У переліку вказано в алфавітному порядку назви політичних партій; назва найвищого керівного органу кожної політичної партії, який прийняв рішення про участь місцевих організацій партії в місцевих виборах; дати, номери і назви рішення найвищого керівного органу політичної партії про участь місцевих організацій партії в місцевих виборах; найменування центрального керівного органу політичної партії, согласовующего рішення зборів (конференцій) місцевих організацій політичної партії про висунення кандидатів. Вказані і помилки, допущені окремими політичними партіями в наданих ними документах.

Відмітимо, що згідно Закону про місцеві вибори ЦВК не пізніше чим за 34 дні до дня голосування (20 вересня) публікує перелік таких політичних партій на своєму офіційному веб-сайті.

Джерело: ЦВК

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини