Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє постанова про створення Національної поліції

9 вересня 2015, 09:05
1011
0
Реклама

Постанова Кабміну від 2 вересня № 641яким утворено Національну поліцію України як центральний орган виконавчої влади, діє з 8 вересня.

У документі говориться, що діяльність Національної поліції спрямовується і координується Кабінетом Міністрів через Міністра внутрішніх справ.

Також відповідні зміни внесені в схеми напряму і координації діяльності центральних органів виконавчої влади Кабінетом Міністрів через відповідних членів Кабінету Міністрів, затверджені постановою від 10.09.2014 № 442 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади".

Як раніше повідомив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, Міністерству фінансів доручено невідкладно розробити зміни Держбюджет-2015 і в проект Держбюджету-2016 для забезпечення фінансування реформування правоохоронної системи, і в першу чергу - створення Національної поліції. А Міністерству юстиції разом з Міністерством внутрішніх справ доручено здійснити аналіз чинного карного законодавства на предмет необхідності посилення захисту життя і здоров'я українських поліцейських і при необхідності внести у ВР проект відповідних змін.

Читайте також: Закон від 02.07.2015 № 580 - VIII про Національну поліцію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини