Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЦВК визначила кількість округів для місцевих виборів

4 вересня 2015, 17:47
1060
0
Реклама

Постановою від 3 вересня ЦВК на підставі відомостей Державного реєстру виборців визначила кількість територіальних, одномандатних виборчих округівякі мають бути утворені обласними, районними, міськими, районними в містах (у містах, де утворені районні в місті ради), сільськими, селищними виборчими комісіями для організації виборів депутатів місцевих рад при проведенні чергових і перших виборів депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів 25 жовтня.

Такі округи мають бути утворені відповідними територіальними виборчими комісіями у встановлені законодавством терміни після формування їх нового складу.

Згідно з календарним планом, формування складу обласних, районних, міських (міст обласного значення, міста Києва), районних в місті Києві виборчих комісій повинно статися не пізніше чим за 48 днів до дня голосування - тобто, до 6 вересня 2015 року включно.

А формування складу відповідних міських (окрім міст обласного значення, міста Києва), районних в містах (окрім районних в місті Києві), сільських, селищних виборчих комісій - не пізніше чим за 42 дні до дня голосування, - до 12 вересня 2015 року включно.

Крім того, затверджено Роз'яснення з деяких питань формування нового складу територіальних виборчих комісій і утворення дільничних виборчих комісій (постанова від 3 вересня 2015 року № 217).

Також ЦВК внесла зміни в перелік звичайних і спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі постановою від 12 квітня 2012 року № 66 (постанова від 3 вересня 2015 року № 218).

Джерело: ЦВК

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини