Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як проводитимуться змагання юних інспекторів руху?

18 серпня 2015, 09:44
460
0
Автор:
Реклама

МВС, Міносвіти, Минсоцполитики відновили Положення про проведення Всеукраїнських змагань загонів юних інспекторів руху і гри команд Клубу веселих і метких юних інспекторів руху. Про це говориться в наказі від 12 червня 2015 роки № 690/617/604.

Положення визначає порядок проведення Всеукраїнських змагань загонів юних інспекторів руху (далі - ЮИД) і гри команд Клубу веселих і метких юних інспекторів рухи (далі - КВН ЮИД), які щорічно проходять серед учнів загальноосвітніх, позашкільних учбових закладів, з метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, організації змістовного дозвілля школярів і неповнолітніх.

Завдання ЮИД і КВН ЮИД :

попередження дорожньо-транспортних подій за участю дітей;

закріплення знань безпечної поведінки дітей на дорозі;

залучення дітей до участі в пропаганді правил безпечної поведінки на вулицях і дорогах;

розвиток діяльності загонів юних інспекторів руху.

У склад команди ЮИД входять 10 чоловік у віці від 9 до 16 років включно. До складу команди КВН ЮИД входять 15 чоловік у віці від 9 до 16 років включно.

До участі в ЮИД і КВН ЮИД притягуються діти, які вимагають особливої уваги і підтримка, у тому числі діти, батьки яких мають статус або прирівнюються до учасника бойових дій.

Організатори ЮИД і КВН ЮИД : МВС, Міносвіти, Минсоцполитики, ГП "УДЦ "Молода гвардія"; обласні, Київська міська держадміністрації.

Для організації і проведення турів ЮИД і КВН ЮИД створюється організаційний комітет, до складу якого входять представники структурних підрозділів МВС, місцевих органів управління освітою, з питань сім'ї і дітей.

За кожен конкурс змагань жюрі виставляє бали. Переможці визначаються по максимальній сумі балів. Загони турів ЮИД і КВН ЮИД, які по сумі набраних балів зайняли перше, друге і третє місця, нагороджуються дипломами і отримують призи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини