Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Контекстна реклама 2015": 43 кейси для фахівців і бізнесу

2 червня 2015, 10:46
1054
0
Автор:
Реклама

22 травня в Києві пройшла головна конференція України з платного трафіку - "Контекстна реклама 2015". 230 учасників заходу почули 20 доповідей і 43 практичні кейси з прикладами успішного і неуспіху просування за допомогою контекстної реклами.

"Ця конференція особлива тим, що в ній вдало поєднується доля інформації як для фахівців, так і для бізнесу, - відмітив доповідач від компанії "Цитрус", Віталій Витюк. - Є 100% гарантія того, що представники бізнесу дізнаються, як поліпшити свої справи у сфері контекстної реклами, а фахівці отримають нові інструменти, про які не дізнатися з повсякденної офісної рутини".

20 доповідей від топових спікерів України і Росії, а в перервах - нетворкинг і обмін досвідом. Саме така формула професійної зустрічі удруге виявилася найбільш ефективною для усіх, хто хоче поліпшити бізнес за допомогою платного трафіку.

"Найголовніше - це створення тусовки. Це коли найкрутіші і пропалені фахівці спілкуються один з одним і стають від цього ще сильніше", - вважає CEO компанії К50 Георгій Терновский.

Бізнесу, у свою чергу, цікаво розуміти тренди, розповідає со-основатель Competera Олександр Галкин. "Я повинен розуміти, чи усе правильно робить мій фахівець. Я повинен говорити з ним на одній мові. Після цієї конференції я скажу своїм фахівцям: "Я знаю таку штуку, а ти що мені про неї скажеш"?".

Такими "фішками" топові доповідачі і фахівці із залу ділилися під час інтерактивного круглого столу. Спікери пропонували на обговорення способи підвищення ефективності контекстної реклами, і аудиторія вирішувала, наскільки подібна "фішка" застосовна на практиці. Всього було зібрано 15 конкретних і неочевидних чинів підвищення ефективності контекстної реклами.

Ми також попросили спікерів поділитися з читачами порадою про те, як понизити риски при запуску рекламної кампанії. І отримали абсолютно різні відповіді.

Олексій Рябов

Олексій Рябов, керівник напряму платного трафіку Wikimart :

"Ні в якому разі не стартуйте в п'ятницю, суботу або воскресіння - краще у буденні дні і з невеликим бюджетом. Постійно відстежуйте статистику по Google Analytics, бажано навіть в реальному часі. Тоді помилки будуть зведені до мінімуму".

Олександр Егоров

Олександр Егоров, директор по розвитку Alytics :

"Найважливіше - це завжди аналізувати віддачу. Запускайте рекламу, рахуйте продажі, зіставляйте витрати з прибутками, і виходячи з цього ви завжди зможете мінімізувати риски в плані розміщення контексту"

Віталій Витюк

Віталій Витюк, Marketing Manager в "Цитрус":

"Важливо правильно підібрати месидж для цільової аудиторії. І обов'язково креатив - без нього ніяк".

Георгій Терновский

Георгій Терновский, CEO К50 :

"Я вважаю, що риски при запуску рекламної кампанії - це нормально. Особисто я люблю зробити так:

1. витратити за тиждень відразу багато грошей;

2. зрозуміти, що не працює;

3. усе, що не працює, відключити;

4. заробляти гроші.

У рекламі потрібно ризикувати. Якщо запустити дуже-дуже акуратну рекламну кампанію, то можна занадто перестрахуватися і у результаті сказати, що контекст не працює. Тому я б сказав, що потрібно першо-другий тиждень ризикнути і потім різати касти. Тоді буде прибуток від контекстної реклами".

Ще більше фішок для розвитку бізнесу чекайте на найближчих конференціях агентства інтернет-маркетингу Netpeak.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини