Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Топ-5 найважливіших правових заходів

7 листопада 2014, 13:54
906
0
Реклама

1. Новий порядок адміністрування ПДВ

Законом України № 1621 - VII законодавець  вніс зміни в порядок адміністрування ПДВ. Основна мета змін - мінімізувати зловживання в частині бюджетного відшкодування. Як показав аналіз законодавчої ініціативи, запропоновані законодавцями зміни серйозно  вплинуть на ведення бізнесу. Завдання цього практикуму - проаналізувати можливі ризики і вибрати для підприємства оптимальне, юридично обгрунтоване  рішення.

14 листопада, Київ. Практикум "Практичні аспекти застосування Пдв-рахунків в нових умовах"

2. Податковий облік ВЭД : ідентифікація ризиків

Акцент програми - зниження податкових ризиків. Зокрема, Можливості податкової оптимізації ПДВ в зовнішньоекономічних операціях, вплив договірних конструкцій на оподаткування, вплив на оподаткування базисних  умов зовнішньоекономічних постачань, а також документальне підтвердження первинними документами  зовнішньоекономічній операції з урахуванням судової практики ВАСУ 2014 року. 

19 листопада, Київ. Практикум "Податковий облік ВЭД в 2014 році. Практичні рекомендації, що дозволяють зменшити риски податкових донарахувань"

3. Холдинги, активи, банки... міжнародна структуризація бізнесу

Плануєте почати і вести бізнес з використанням іноземної компанії або зарубіжної складової? Хочете знати деталі оподаткування в тій або іншій юрисдикції? Потрібний банк під ваші вимоги? Європа або Азія? Ви отримаєте актуальне і повне уявлення про принципи сучасного податкового планування і корпоративної структуризації, максимум інформації про принципи захисту активів, обговорите питання збереження конфіденційності в сучасних умовах, а також ознайомитеся з поточними тенденціями у сфері міжнародної торгівлі і її особливостями.

20 листопада, Київ. Практикум "Практика міжнародного податкового планування : холдинги, торгівля, захист активів і банки"

4. Банкрутство підприємства

Основні ознаки економічної кризи підприємства, що несуть в собі ризик потенційного банкрутства, процедура санації і особливості задоволення вимог заставодержателів, остання практика введення тимчасової адміністрації у банки і наслідки для клієнтів, практика продажу майна банкротів на електронних майданчиках, використання особливостей українського законодавства недобросовісними боржниками і кредиторами, старанне виробництво - далеко не повний перелік актуальних зараз питань. Саме вони покладені в програму практикуму, участі в якому також прийме суддя ВХСУ.

21 листопада, Київ. Практикум "Банкрутство підприємства як ефективний інструмент захисту інтересів власника"

5. Угоди з нерухомістю

Нова актуальна програма практикуму передбачає, передусім, аналіз змін в законодавстві 2014 року і основних реформ, пов'язаних з угодами з нерухомістю. Окрема увага буде приділена етапам реалізації угоди з придбання об'єкту нерухомості (аудит об'єкту, попередній договір, істотні і додаткові умови), угодам в "особливих" регіонах (оборот нерухомості в Криму і аналіз законодавства РФ,  нерухомість в зоні АТО і нова практика роботи з ТВП), угодам з "особливими" з об'єктами (нерухомість, що будується, нестандартні об'єкти,  продаж будівель без землі, придбання на підставі старанної процедури, іпотек і в процедурі банкрутства). Також буде розглянута земля як об'єкт угод (новації і проблеми Земельного кадастру, земельні аукціони і перші результати, оренда і суборенда землі в 2014 г).

25 листопада, Київ. Практикум "Угоди з нерухомістю і етапи їх реалізації : акцент на об'єкт і зміни в законодавстві"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини