Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЦВК просить Раду провести позачергове засідання для змін у виборче законодавство

15 жовтня 2014, 10:29
431
0
Реклама

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовский закликає Верховну Раду провести позачергове засідання для змін у виборче законодавство.

Як заявив М. Охендовский, неврегульованими залишаються питання голосування військовослужбовців в межах Донецької і Луганської областей, погашення невикористаних виборчих бюлетенів, які не будуть передані окружним або дільничним виборчим комісіям, охорони приміщень виборчих комісій і органів ведення Держреєстру виборців у вказаних регіонах, охорони виборчих бюлетенів, протоколів виборчих комісій і іншої виборчої документації при її транспортуванні.

Така ситуація ставить під загрозу забезпечення і захист виборчих прав громадян, які проживають або тимчасово знаходяться в межах Донецької і Луганської областей, а також створює серйозні погрози для підготовки і проведення виборів.

Що відповідає законопроект № 5157 був включений до порядку денного пленарного засідання ВР 14 жовтня, проте залишився нерозглянутим, оскільки засідання закрилося достроково у зв'язку з ситуацією під будівлею парламенту.

Джерело: ЦВК

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини