Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна відмовилася будувати з Росією міст через Керченську протоку

8 жовтня 2014, 14:13
716
5
Реклама

Припинена дія Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про спільні дії з організації будівництва транспортного переходу через Керченську протоку. Про це йде мова в тому, що набуло чинності сьогодні постанові Кабміну від 01.10.2014 № 493.

Угода про будівництво була підписана 17 грудня 2013 року в Москві з метою організації будівництва комплексу споруд через Керченську протоку, визначених за результатами розробки техніко-економічного обгрунтування.

Міністерству закордонних справ доручено в установленому порядку повідомити уряд Російської Федерації про припинення дії документу. Як раніше повідомляв Міністр Кабміну Остап Семерак, за півроку до дня розірвання Угоди Україна направила дипломатичні повідомлення, як і передбачено нормами документу.

Нагадаємо, що обговорення питання будівництва транспортного переходу через Керченську протоку між Росією і Україною йшли більше восьми років. Про припинення переговорів відносно будівництва моста заявив в лютому російський міністр транспорту, і зараз міст будується російською стороною.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини