Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Введений мораторій на штрафи за несплату кредитів в зоні АТО

2 вересня 2014, 17:30
2159
0
Реклама

Верховна Рада сьогодні прийняла Закон про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції (законопроект № 4313а). Предусматриваюся міри для забезпечення підтримки суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території проведення АТО і осіб, що проживають в цій зоні, а також і переселенців.

Законопроектом, прийнятим за основу 14 серпня, передбачається тимчасове обмеження здійснення заходів держнагляду (контролю) в сфері госпдіяльності у період і на території проведення АТО. Також запропоновано автоматично продовжити дію документів дозвільного характеру, виданих суб'єктам господарювання, які здійснюють діяльність в зоні АТО. Крім того, законопроектом передбачається спрощена процедура отримання документів про підтвердження форс-мажору.

Також проектом заплановано встановлення мораторію на нарахування пені і штрафів на основну суму заборгованості за кредитним зобов'язанням, громадянами України, місце проживання яких знаходиться на території проведення АТО, або які переселилися з неї в період проведення АТО.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини