Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У уряді думають, що робити з працевлаштуванням на Донбасі після АТО

30 липня 2014, 15:22
127
3
Реклама

Міністерством соціальної політики розроблений проект Програми створення робочих місць і стабілізації зайнятості в Донецькій і Луганській областях до 2017 року.

Документ передбачає реалізацію комплексу заходів, спрямованих на відновлення об'єктів інфраструктури і житлазабезпечення сприятливих умов для розвитку економіки регіонів, сприяння працевлаштуванню осіб, що втратили роботу, у тому числі вимушених переселенців, розвиток державно-приватного партнерства у сфері зайнятості.

Очікується, що в результаті реалізації Програми до кінця 2017 року в Донецькій області буде створено не менше 200 тисяч нових робочих місць, в Луганській - мінімум 100 тисяч.

На сьогодні проект опрацьовується центральними органами виконавчої влади, Донецької і Луганської облдержадміністраціями і представниками громадськості. Минсоцполитики закликає громадськість активніше брати участь в розробці документу і чекає пропозиції від профільних громадських організацій і експертного співтовариства.

Програма повинна стати дієвим планом дій, який дозволить спільними зусиллями забезпечити жителів Сходу робітниками місцями після завершення антитерористичної операції.

По иформации Минсоцполитики

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини