Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати інформацію з реєстру банкротів?

Реклама

Мінюст роз'яснивяк отримати інформацію з Єдиного реєстру підприємств, відносно яких збуджено провадження у справі про банкрутство. Відомості з Реєстру надаються у вигляді інформаційних довідок або витягань. Інформаційна довідка надається впродовж десяти днів безоплатно по письмовому запиту юрособи або фізособи-підприємця про отримання довідки відносно нього.

У довідці містяться відомості відносно боржника, а саме: найменування, код згідно ЄДРПОУ (для юрособ); ПІБ, номер і дата запису в Єдиному державному реєстрі юрособ і фізосіб-підприємців про проведення держреєстрації (для ФОП); місцезнаходження (для юрособ) або місце проведення держреєстрації (для ФОП); основний вид діяльності згідно КВЕД; форма власності, зведення про дату збудження провадження у справі про банкрутство і судову процедуру, в якій знаходиться боржник, або інформація про відсутність в Реєстрі відомостей про заявника.

Запит надається у відповідний територіальний орган з питань банкрутства по місцезнаходженню / місцю проведення держреєстрації суб'єкта підприємницької діяльності, оформляється на бланку заявника (за наявності), підписується заявником (керівником для юрособ) і скріплюється його друком (за наявності). У запиті вказується:

- для юрособ: найменування, код боржника згідно ЄДРПОУ і адреса місцезнаходження;

- для ФОП: прізвище, ім'я і по батькові, номер і дата запису в Єдиному державному реєстрі юрособ і фізосіб-підприємців про проведення держреєстрації і адреса її місця проведення.

Витягання з Реєстру надається на платній основі не пізніше наступного робочого дня з дати отримання запиту, підписаного заявником (керівником - для юрособ) і скріпленого його друком (за наявності). До запиту додається документ про внесення плати за пошук і формування витягання (170 грн. - за скорочене витягання; 221 грн. - за повне).

Скорочене витягання містить: номер; відомості про заявника, який звернувся за наданням; відомості, по яких здійснювався пошук інформації в Реєстрі; відомості про боржника; зведення про дату порушення і стан провадження у справі про банкрутство і судову процедуру, в якій знаходиться боржник; відмітку про відсутність в Реєстрі відомостей про суб'єкта підприємницької діяльності, відносно якого подається запит.

Повне витягання містить: номер; відомості про заявника, який звернувся за наданням виписки; відомості, по яких здійснювався пошук інформації в Реєстрі; відомості про боржника; зведення про дату порушення і стан провадження у справі про банкрутство і судову процедуру; зведення про реєстр вимог кредиторів і складі комітету кредиторів; загальні дані за вартістю активів, кредиторською і дебіторською заборгованостям; прізвище, ім'я і по батькові арбітражного керівника (розпорядника майна, що управляє санацією, ліквідатора); відмітку про відсутність в Реєстрі відомостей про суб'єкта підприємницької діяльності, відносно якого подається запит.

Таким чином, для отримання витягання з необхідно звернутися з належно оформленим запитом і квитанцією про оплату в ГП "Інформаційний центр" Міністерства юстиції або його філія.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини