Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порошенко просить Раду визначитися з вотумом довіри Кабміну

25 липня 2014, 09:50
161
1
Реклама

Президент України надіслав офіційний лист голові Верховної Ради України Олександру Турчинову.

Петро Порошенко відмічає, що хоча Верховна Рада питання про відставку Прем'єр-міністра України розглядає не пізніше, ніж на 10-й день після вступу відповідної заяви (ст.15 Закону про Кабмін), але враховуючи широкий громадський резонанс вчорашнього заяви Арсенія Яценюкапросить винести це питання на розгляд ВР невідкладно.

25 липня 2014 року Верховна Рада України шляхом голосування повинна визначитися з вотумом довіри Кабінету Міністрів України - наполягає Президент.

Також в листі відзначається, що розпад коаліції у ВР не є правовою основою для відставки уряду. "Розраховую на те, що гарячі емоції вщухнуть, а верх візьмуть холодний розум і почуття відповідальності, внаслідок чого увесь Кабінет Міністрів України продовжить свою роботу", - говорить П. Порошенка.

На сьогоднішньому засіданні ВР запропоновано повернутися до питань про зміни до Державного бюджету і Податкового кодексу. За словами Президента, ці зміни потрібні нам як для захисту територіальної цілісності і фінансування армії, так і для відновлення звільнених від терористів територій і надання допомоги мирним жителям постраждалих міст, сіл і селищ.

За інформацією прес-служби Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини