Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Донбасівських ув'язнених ховатимуть або евакуюють

16 липня 2014, 12:02
104
0
Реклама

Державна пенітенціарна служба України взаємодіє з силами АТО на сході України для оперативного реагування на надзвичайні ситуації в зоні проведення бойових дій, вжиття (у разі потреби) усіх заходів для стабілізації оперативного стану в органах і установах, що відносяться до сфери управління ГПтС.

Враховуючи надзвичайно складну ситуацію в регіоні, розроблений і затверджений план заходів по організації оперативно-службової діяльності в органах і установах виконання покарань і СИЗО в Донецькій і Луганській областях.

У разі ведення бойових дій на прилеглих до установ виконання покарань і слідчих ізоляторів територіях може бути реалізований план укриття контингенту в певних місцях чи прийнято рішення про евакуації ув'язнених і засуджених до інших виправних установ.

Також ГПтС повідомляє, що в східних регіонах щодня відбувається моніторинг стану справ по усіх напрямах діяльності, постійно вирішуються питання комунально-побутового забезпечення і живлення засуджених і осіб, що містяться під вартою, безперебійного водопостачання і так далі

За інформацією ГПтС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини