Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Експерти перевірять норми відпочинку моряків

16 липня 2014, 11:29
115
0
Реклама

З 1 вересня по 30 листопада 2014 року згідно Міжнародній конвенції про підготовку і дипломування моряків і несення вахти буде проведено інспекційну кампанію відносно годинника відпочинку моряків. Перевірку проводитимуть шість Морських адміністрацій країн-учасниць Меморандуму про взаєморозуміння по контролю державою порту в Чорноморському регіоні - Республіка Болгарія, Грузія, Румунія, Російська Федерація, Турецька Республіка і Україна.

Метою кампанії є перевірка дотримання персоналом, який несе вахту на судах, вимог відносно годинника відпочинку відповідно до положень Конвенції.

Впродовж трьох місяців інспекції країни-учасниці Чорноморського меморандуму перевірять дотримання вимог Конвенції відносно годинника відпочинку моряків, які несуть вахту на палубі і в машинному відділенні.

Використовуватиметься анкета з переліком питань по 9 напрямам, зокрема, відносно ведення вахтових журналів і мінімального безпечного складу екіпажа. Також в анкеті є додаткові питання, метою яких є збір інформації про існування двох різних систем несення вахти, про вимоги до інженерів-механіків і до безвахтовому машинному відділенню.

У разі виявлення невідповідностей інспектори мають право зафіксувати недолік і провести інструктаж капітана по виправленню його упродовж певного періоду. Або навіть затримати судно у разі серйозних невідповідностей - до моменту їх усунення.

Результати перевірок будуть занесені в Чорноморську інформаційну систему і опубліковані онлайн в щомісячному списку затримань судів Чорноморського меморандуму.

За інформацією Мининфраструктуры

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини