Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрособам зі сходу, що втратило документи, спростять отримання ЭЦП

14 липня 2014, 11:25
156
1
Реклама

Відбулося засідання спільної робочої групи Мінюсту і держспецзв'язку за участю представника Миндоходов по розробці проектів нормативно-правових актів у сфері електронного цифрового підпису.

На засіданні підтримали проект наказу Міністерства юстиції і Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації "Про твердження Тимчасового порядку спрощеній ідентифікації юридичних осіб акредитованими центрами сертифікації ключів", який буде прийнято у встановленому законодавством порядку.

Проект розроблений з метою забезпечення захисту прав і законних інтересів юридичних осіб, зареєстрованих на територіях Донецької і Луганської областей у зв'язку з соціально-політичною ситуацією, яка склалася в цих областях.

Нові правила поширяться на акредитовані центри сертифікації ключів, що надають послуги електронного цифрового підпису юридичним особам, які зареєстровані на територіях Донецькою і Луганською областей і звернулися за формуванням посиленого сертифікату відкритого ключа, засновницькі документи яких втрачені.

За інформацією Мінюсту

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини