Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платників податків Донецька тимчасово обслуговують в Маріуполі

11 липня 2014, 15:46
255
0
Реклама

У зв'язку з проведенням антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей платників податків з міста Донецька тимчасово обслуговуватимуть в Маріупольській ВОГНІ, а платників з міста Луганська і Луганської області - в ДПІ Жовтневого району Луганська. Відповідним наказом Миндоходов також встановлений простій в роботі окремих територіальних органів.

Такі рішення прийняті у зв'язку з необхідністю збереження життя і здоров'я податківців. "Я упевнений, що при зміні місця обслуговування платники податків не випробують ніяких незручностей і рівень сервісу для них не погіршає"- підкреслив голова Державної фіскальної служби Ігор Билоус.

Місця обслуговування платників податків змінені на період з 8 липня 2014 року до закінчення дії обставин, які створюють загрозу життя і здоров'ю працівників органів Миндоходов.

На цей період працівникам територіальних органів, в яких встановлений простій, не дозволено знаходитися по основному місцю роботи, а заробіток збережений. Вони притягуватимуться до роботи виключно у разі крайньої необхідності і за умови забезпечення безпечних умов роботи. Керівництво таких територіальних органів Миндоходов зобов'язане вжити усі можливі заходи для збереження державного майна, що знаходиться в їх управлінні.

За інформацією Миндоходов

Нагадаємо, що раніше Державна фіскальна служба повідомила платників Донецькою і Луганською областей про можливості відстрочити представлення податкових декларацій і сплату податків або списати безнадійний податковий борг у зв'язку з АТО.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини