Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Призначений заступник Міністра юстиції по євроінтеграції

9 липня 2014, 17:20
212
0
Реклама

Заступником Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції розпорядженням Прем'єр-міністра України призначений Антон Янчукдо. ю. н., юрист Адвокатського об'єднання Arzinger.

Під час роботи в компанії Arzinger А. Янчук практикував в областях договірного права і зовнішньоекономічної діяльності, права інтелектуальної власності і законодавства про захист економічної конкуренції, законодавства про охорону здоров'я і роздрібну торгівлю.

Нагадаємо, що в травні партнер Arzinger Віталій Касько був призначений заступником Генпрокурора з питань міжнародно-правової співпраці.

"На наших очах відбувається становлення нової держави. Цей процес вимагає залучення нових фахівців до роботи в державному апараті, тому ми дуже раді, що висока довіра була зроблена нашим колегам і я сподіваюся, що вони його виправдають", - відмітив Тимур Бондарев, керівний партнер Arzinger.

За інформацією прес-служби Arzinger

Заступники міністрів по євроінтеграції нестимуть персональну політичну відповідальність за реалізацію рішень двосторонніх органів УКРАЇНА-ЄС за галузевим принципом. На ці посади був оголошений конкурс.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини