Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта почала виплату пенсій в зоні АТО

9 липня 2014, 13:47
286
0
Реклама

У місті Краматорську відновлено виплату пенсій, відкрилися більшість відділень Укрпошти, які вже надають широкий спектр послуг національного оператора поштового зв'язку.

У Слов'янську запрацювали 9 міських відділень поштового зв'язку, де можна отримати базові послуги: відправка кореспонденції, оплата комунальних платежів, прийом платежів і перекладів. На інших відділеннях все ще триває процес розмінування. Виплату пенсій в Слов'янську планується почати до кінця тижня, як тільки Укрпошта отримає пенсійні відомості і готівкові засоби.

Генеральний директор національного поштового оператора Михайло Панькив запевняє, що колектив Укрпошти докладає максимальних зусиль для задоволення потреб жителів сходу в такий скрутний час: "Одним з першочергових завдань Укрпошти є забезпечення соціальної функції - виплати пенсій і грошової допомоги населенню. Не дивлячись на складну ситуацію, Укрпошта продовжує приймати і доставляти поштові відправлення, тоді як приватні оператори вже давно відмовилися працювати в зоні ризику".

За інформацією прес-служби Мининфраструктуры

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини