Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст відновив доступ до реєстрів на звільнених східних територіях

8 липня 2014, 11:40
122
0
Реклама

7 липня 2014 року було відновлено функціонування єдиних і державних реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України на територіях, звільнених в ході проведення антитерористичної операції на сході України.

Відновлений доступ користувачів Державного реєстру обтяжень рухомого майна, Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на територіях міста Слов'янськ і Слов'янського району Донецької областіа також Новоайдарского району Луганської області.

"Нам вдалося зберегти дані українців відносно майнових прав, інформацію про підприємства і фізичних осіб", - розповів Міністр юстиції Павло Петренко.

Жителі територій, де досі заблоковані реєстри, можуть зробити нотаріальні дії і державну реєстрацію прав на нерухоме майно в інших районах своїх областей.

Державній реєстраційній службі доручено вжити заходи по відновленню доступу користувачів до Єдиного державного реєстру юридичних і фізичних осіб-підприємців на вищезгаданих територіях.

За інформацією Мінюсту

Нагадаємо, що 17 червня був тимчасово припинений доступ користувачів до єдиних і державних реєстрів інформаційної системи Мінюсту на території проведення АТО.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини