Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президентові можуть порекомендувати прискорити ратифікацію угоди з ЄС і ввести воєнний стан

2 липня 2014, 17:25
156
2
Реклама

Зареєстрованим в Раді проектом № 4209а пропонується прийняти постанову, якою рекомендувати Президентові України згідно ч.20 ст.106 Конституції видати Указ про введення воєнного стану на території Луганської і Донецької областей.

Згідно з проектом, Петру Порошенку пропонують врахувати складну політико-соціальній ситуації в областях, на території яких ведуться військові дії різними терористичними угрупуваннями, існує озброєна агресія військових формувань. Мета введення ВП - захист мирного населення, що проживає на вказаній території, територіальній цілісності країни.

Також в парламенті зареєстрований проект № 4217а постанови про рекомендацію Президентові України відносно негайного внесення на ратифікацію Верховної Ради України Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом.

Нагадаємо, що Україна уклала з ЄС повноцінне Угода про асоціаціюяке має бути ратифіковане усіма країнами ЄС, а також і Верховною Радою України. Для того, щоб наш парламент проголосував за ратифікацію, проект Закону про ратифікацію Угоди має бути внесений у ВР Президентом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини