Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширено коло осіб, які отримують статус учасника бойових дій в АТО

2 липня 2014, 10:50
207
0
Реклама

Верховна Рада на вчорашньому вечірньому засіданні прийняла Закон відносно розширення кола осіб, що є учасниками бойових дій (законопроект № 4022аякий в першому читанні проект був прийнятий на вчорашньому уранішньому засіданні).

Законом уточнюється прийняте Законом від 6 травня 2014 року положення пункту 19 частин першої статті 6 Закону про статус ветеранів війни. У коло осіб, що відносяться до учасникам бойових дійвключаються:

- резервісти, військовозобов'язані і працівники Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної пограничної служби України

- військовослужбовці Управління державної охорони України, Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації України,

які не лише захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в процесі АТО, але і брали участь в забезпеченні її проведення.

Крім того, статус учасника бойових дій поширений і на працівників підприємств, установ, організаційякі притягувалися до участі в АТО.

Читайте також:
Як встановлюється статус учасника бойових дій в АТО?
Де можна отримати посвідчення учасника бойових дій?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини