Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутатських канікул не буде - Рада продовжила роботу сесії

1 липня 2014, 13:51
135
0
Реклама

Верховна Рада ссегодня прийняла постанову про продовженні роботи четвертої сесії ВР сьомого скликання. Передбачається, що народні депутати зберуться на пленарні засідання з 22 по 25 липня і з 12 по 15 серпня, а закриття четвертої сесії ВР відбудеться в день відкриття п'ятої сесії - тобто, 2 вересня.

Голова ВР Олександр Турчинов відмітив, що народні депутати не повинні виїжджати з України, щоб при необхідності протягом доби можна було зібратися на екстрене засідання.

Крім того, народні депутати ствердили Календарний план проведення п'ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання (проект № 4197а, прийнятий зі змінами, внесеними під час обговорення).

Згідно з планом, пленарні засідання п'ятої сесії ВР сьомого скликання починаються 2 вересня 2014 року, а закінчується її робота 16 січня 2015 року.

На час проведення п'ятої сесії Верховної Ради сьомого скликання заплановано 9 тижнів пленарних засідань, 7 тижнів роботи в комітетах, комісіях і фракціях, 4 тижні роботи народних депутатів з виборцями, 9 годин для проведення "годинника питань до уряду" у ВР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини