Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Народних депутатів хочуть відправити на війну

1 липня 2014, 11:17
176
4
Реклама

У парламенті зареєстрований проект постанови № 4192а (ініціатор В. Литвин та ін.) про заклик народних депутатів України на збори військовозобов'язаних.

Організувати заклик нардепів, які не досягли граничного віку перебування на військовій службі, на збори і провести їх планується з 21 липня до 21 серпня 2014 року - в Донецькій, Луганській і Херсонській областях у складі підрозділів органів сектора безпеки і оборони держави, які беруть участь в АТО. Зброєю і боєприпасами нардепів забезпечать, а ось військову форму і спорядження запропонують придбати за свій рахунок.

Передбачається, що у разі проведення позачергової сесії ВР депутатам забезпечать термінове відряджання до місця проведення сесії.

Свою ініціативу автори проекту пояснюють необхідністю ознайомлення народних депутатів України з практикою реалізації завдань антитерористичної операції. Під час зборів народні депутати України матимуть можливість удосконалити свої знання, навички і уміння, необхідні для виконання обов'язків військової служби в особливий період, а також особисто з'ясувати проблеми армії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини