Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати інформацію в Держінспекції по контролю за цінами?

24 червня 2014, 17:35
210
0
Реклама

Сьогодні, 24 червня 2014 року, набув чинності наказ Мінекономрозвитку від 19.05.2014 № 555яким затверджений Порядок складання і представлення запитів на отримання публічної інформації в Державній інспекції України з контролю за цінами.

Публічною інформацію в Госценинспекции можуть отримати фізичних і юридичних осіб, об'єднання громадян без статусу юридичної особи, окрім суб'єктів владних повноважень.

Запит на отримання публічної інформації подається в усній або письмовій формі під час особистого прийому, також на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011; на електронну адресу: info@dci.gov.ua; телефакс: (044) 500-86-20; телефон: (044) 500-86-10.

Запит повинен містити:

- ПІБ (найменування) того, що просить, поштова адреса або адреса електронної пошти, а також номер засобу зв'язку (якщо такий є);

- загальний опис інформації або вид, назва, реквізити або зміст документу, відносно якого зроблений запит (якщо що просить це відомо);

- підпис і дату (за умови подачі письмового запиту).

Відповідь надається Госценинспекцией в течію 5 робочих днів з дня вступу запиту, в спосіб, обраний таким, що просить. У певних екстрених випадках відповідь можлива впродовж 48 годин, а якщо отримання публічної інформації торкається надання великого об'єму інформації або вимагає пошуку інформації серед значної кількості даних, термін розгляду може бути продовжений до 20 робочих днів.

Інформація надається безкоштовно. Але у разі, якщо прошена інформація містить документи об'ємом більше 10 сторінокпро це впродовж 5 робочих днів з дня вступу запиту повідомляється тому, що просить для того, щоб він сплатив витрати.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини