Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платникам податків пропонують не чекати змін, а діяти

23 червня 2014, 11:15
128
1
Реклама

Держава змінилася, і платники податків також повинні розуміти свою відповідальність за те, що відбувається в суспільстві, вважає Міністр фінансів України Олександр Шлапак. Передусім, за його словами, треба реформувати податкове законодавствотому в Міністерстві фінансів чекають активної участі і пропозицій від платників податків.

"Раніше була проблема, коли ініціативи були, але з ними важко було достукатися. Сьогодні я вам обіцяю: ви зможете їх донести, тільки давайте свої пропозиції",
- відмітив Міністр.

Ще одне важливе питання - це реформа державної фінансової служби. За словами Міністра, необхідно зробити усе можливе, щоб корупціонери не залишалися при владі. Тут у громадськості є усі шанси змінити ситуаціюі "не треба боятися сказати людині, що він злодій".

А. Шлапак звернувся до усіх платників податків : "Ті, хто думає, що усе як було, так і залишилося - глибоко помиляються. Ми повинні говорити кожному платникові податків : не платите хабаря ні за яких обставин. У наших силах усе змінити. Тільки разом"!

Також перед громадськістю стоїть завдання змінити філософію платника податків. Міністр відмітив, що позиція "ми чекаємо змін" неправильна: "Якщо ви просто чекаєте реальних дій, нічого не вийде. Діяти треба разом".

Джерело: Мінфін

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини