Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госархстройинспекция закликає не користуватися платними послугами посередників

23 червня 2014, 10:09
223
0
Реклама

Нове керівництво Державної архітектурно-будівельної інспекції України виявило, що інспекція в регіонах обросла сотнями посередницьких фірм, які пропонували безкоштовні державні послуги за тисячі або навіть десятки тисяч доларів. "Ми ще в перші тижні, зрозумівши, що відбувається, розірвали усі договори і контакти з представниками цих фірм, проте багато хто з них не припинив свою діяльність" - підкреслив голова інспекції Максим Мартынюк.

Госархстройинспекция просить громадян України не користуватися послугами посередницьких фірм, що пропонують виконання робіт і надання послуг, що входять в компетенцію Госархстройинспекции.

Адже громадяни України мають право на отримання безкоштовних державних послуг, що входять в компетенцію Госархстройинспекции України. А перелік платних послуг, Госархстройинспекцией, що надаються, знаходиться на її офіційному сайті.

Госархстройинспекция - це центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію держполітики у сфері забезпечення державного архітектурно-будівельного контролю і нагляду. Зокрема, інспекція приймає в експлуатацію побудовані об'єкти, видає дозволу на виконання будівельних робіт, надає підприємцям ліцензії на ведення діяльності у сфері будівництва, а також стежить за дотриманням державних норм і стандартів в процесі будівництва.

Джерело: Минрегионразвития.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини