Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Створена електронна база даних про допомогу Україні в розвитку

23 червня 2014, 09:46
108
0
Реклама

У Мінекономрозвитку відбулася зустріч, яка була присвячена презентації нової відкритої електронної бази даних по допомозі в розвитку (DAD Ukraine).

Мета створення цієї бази - формування сучасної, універсальної і багаторівневої інформаційної системи як надійного джерела інформації про усі ресурси, які надаються Україні у вигляді міжнародної технічної допомоги і ресурсів МФО.

База даних сформована на основі структури автоматизованої бази даних для обліку і моніторингу проектів міжнародних фінансових організацій і проектів міжнародної технічної допомоги, яка діяла в Мінекономрозвитку до кінця 2013 року.

Але на відміну від попередньої бази, нова база даних має ряд істотних переваг:

- можливість доступу зовнішніх користувачів (донорів, ЦОИВ, громадськості) до информационнму масиву бази, причому кожна група користувачів матиме відповідний рівень доступу;

- отримання повної інформації про усі етапи підготовки і реалізації проектів з можливістю внесення даних у базу як з боку Мінекономрозвитку, так і з боку донорів, МФО, бенефіціарів і реципієнтів.

Нова база передбачає більше оперативну роботу і прискорену обробку запитів користувачів, гнучку систему формування різних звітних документів, створення різних графічних документів. Є можливість підтримки двомовної версії бази (на росіянинові і англійською мовах).

База повинна стати одним з ефективних інструментів, який допоможе донорам і реципієнтам зробити роботу прозорішою і ефективнішою, і отже, посилить відповідальність, дозволить узагальнити потреби українського суспільства.

За інформацією прес-служби Мінекономрозвитку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини