Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Судді збираються на позачерговий з'їзд

18 червня 2014, 17:32
120
0
Реклама

19-20 червня 2014 року в приміщенні Національного спортивного комплексу "Олімпійський" (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55) відбудеться XII позачерговий з'їзд суддів України.

У роботі з'їзду візьмуть участь делегати, обрані конференціями суддів спеціалізованих судів і зборами суддів відповідно до Закону України "Про судоустрій і статус суддів". На з'їзд суддів запрошені представники органів державної влади, фахівці в області права, представники міжнародних організацій, журналісти.

Делегатам найвищого органу суддівського самоврядування пропонується прийняти ряд кадрових рішеньзокрема, про обрання Ради суддів України, суддів Конституційного Суду України, членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради юстиції і розглянути інші питання діяльності судової влади.

ГСА України звернулася з листом до Міністра внутрішніх справ України з проханням забезпечити безпеку делегатів, учасників і запрошених на з'їзд, вжити заходи по підтримці громадського порядку під час проведення з'їзду.

За інформацією прес-служби ГСА.

Читайте також,
як пройшов XI з'їзд суддів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини