Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Знайшлися нові факти незаконної діяльності Компартії України

18 червня 2014, 11:14
117
9
Реклама

У Службі безпеки України повідомилищо представники Комуністичної партії України організовують постачання зброї у місця бойових дій на сході. Зокрема, під час допиту бойовики незаконного озброєного формування вказали, що їх вербували для участі в озброєному протистоянні керівники місцевого відділення Комуністичної партії України. За словами бойовиків, представники Компартії Луганщини організовували також постачання стрілецької зброї в місця бойових дій, говориться в повідомленні СБУ.

Також на сьогоднішньому пленарному засіданні Верховної Ради спікер Олександр Турчинов дав регламентному Комітету доручення визначити законність роботи фракції Комуністичній партії України. Причиною такого рішення сталі повідомлення про те, що фракція Компартії Луганської облради у повному складі перейшла до парламенту самопроголошеної Луганської народної республіки. При цьому лідер КПУ Петро Симоненко спростовує цю інформацію.

Нагадаємо, що Олександр Турчинов раніше пропонував Мінюсту заборонити КПУвідмічаючи, що останнім часом діяльність і політична позиція цієї партії мають відверто антиконституційний характер. Також у ВР не раз подавалися проекти про заборону КПУ, наприклад, № 4478 В. Кириленка; № 4201 і № 2777 О. Ляшко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини