Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Переселенцям з Криму видадуть довідки, що підтверджують місце перебування

17 червня 2014, 17:30
423
1
Реклама

Верховна Рада України сьогодні на вечірньому засіданні прийняла Закон про внесення змін до Закон про забезпечення прав і свобод громадян і правовий режим на тимчасово окупованій території (законопроект № 4931).

Законом врегульовані правовідношення відносно декларування місця перебування громадян, що переселилися з тимчасово окупованої території України. По зверненню громадян, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї, по місцю їх перебування оформляються і видаються довідкищо підтверджують місце їх перебування.

Такі довідки видаються Державною міграційною службою в день звернення на підставі паспорта громадянина України (чи іншого документу, в який вносяться зведення про реєстрацію місця проживання) і письмової заяви, в якому вказується адреса, по якій громадянинові може бути вручена офіційна кореспонденція.

Крім того, Законом передбачено право на отримання (чи продовження отримання) певного освітнього рівня на території інших регіонів України за рахунок засобів держбюджету з наданням місць в гуртожитках на якийсь час навчання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини