Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада просить міжнародних журналістів вплинути на агресивні російські ЗМІ

17 червня 2014, 14:31
106
2
Реклама

Верховна Рада України сьогодні прийняла постанову про Зверненні Верховної Ради України до Міжнародної Федерації Журналістів, Європейської Федерації Журналістів, Асоціації Європейських Журналістів, міжнародній організації "Репортери без меж", Международнму олімпійському комітету - відносно інформаційно-психологічній агресії, здійснюваній засобами масової інформації Російської Федерації проти України (проект № 4026а).

Згідно з текстом звернення, ВР просить вказані організації звернутися із закликами до російських журналістів про дотримання правил журналістської етики і професії, а також рекомендувати представникам ЗМІ подавати достовірну, об'єктивну і перевірену інформацію.

Верховна Рада також звертається до Міжнародного олімпійського комітету відносно оцінки висловлювань і повідомлень російських ЗМІ про українську біатлоністку, чемпіонку Олімпійських ігор в Сочі, чемпіонку світу по біатлону Олену Пидгрушной, які дискредитують олімпійський рух.

Парламентарі закликають продемонструвати солідарність з Українським народом в захисті державного суверенітету і територіальної цілісності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини