Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прибутки, отримані по купонах "військових" сертифікатів, не оподатковуються

17 червня 2014, 13:06
137
0
Реклама

Миндоходов повідомляє, що при виплаті фізичній особі доходу по пред'явленому сертифікату казначейського зобов'язання "Військові" він не підлягає оподаткуванню і не включається до складу загального місячного (річного) доходу оподаткування такого платника.

Це стосується як доходу, що виплачується Ощадбанком кожні шість місяців (сертифікат містить 4 купони), так і одноразового погашення казначейських зобов'язань.

При продажі сертифікату "Військові" на вторинному ринку інвестиційний дохід, отриманий фізособою, не включається до складу загального місячного (річного) доходу оподаткування такого платника і не підлягає оподаткуванню.

Нагадаємо, громадяни можуть придбати сертифікати казначейського зобов'язання "Військові" в Ощадбанку.

За інформацією прес-служби Миндоходов.

Як повідомляє Міністерство фінансів України, підсумки третього тижня загальнонаціональної кампанії з продажу казначейських зобов'язань "Військові" свідчать про ріст інтересу українців до цього проекту, основним завданням якого є надання фінансової підтримки ВСУ.

З 21 травня по 16 червня 2014 року установами Ощадбанку було реалізовано казначейських зобов'язань на суму понад 16,8 млн. гривен, які поступили до бюджету і спрямовані на задоволення насущних потреб українського війська. Особливо активно купували казначейські зобов'язання жителі Києва і області, Запорізької, Харківської, Миколаївської, Львівської, Дніпропетровської, Івано-Франківської і Сумської областей.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини