Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За фактом протиправних дій біля Посольства РФ розпочато карне виробництво

16 червня 2014, 10:04
160
3
Реклама

14 червня на території, прилеглій до Посольства Російської Федерації в Україні, проходила акція протесту проти агресивної політики Кремля і російської підтримки дій терористів і сепаратистів, які призводять до загибелі українських громадян і військовослужбовців. Того ж дня в 16.34 в чергову частину Соломенского районного управління внутрішніх справ поступило повідомлення про те, що мітингуючі закидали будівлю посольства яйцями із зеленкою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного управління у зв'язку з фактом грубого порушення громадського порядку. Кількість мітингуючих на той час виросла до 500 чоловік. Згодом група невстановлених осіб почали підбурювати натовп і кидати брущатку, пошкодивши фасад, вікна будівлі і майно посольства РФ.

Відомості про вказану подію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом здійснення карного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Карного кодексу України (Хуліганство).

Співробітниками міліції затримані і доставлені в Соломенское райуправління троє активних учасників подій, які у своїх діях вийшли за рамки мирної акції. У одного з них виявили і вилучили скляну пляшку коричневого кольору з рідиною з різким запахом, а у іншого - каністру з подібною рідиною. Вилучене спрямоване на експертизу. Слідство триває.

МВС України закликає громадян не здійснювати порушень громадського порядку і не виходити за рамки загальноприйнятих норм поведінки під час проведення яких-небудь акцій громадської активності.

За інформацією прес-служби МВС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини