Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Хто претендує на посаду члена ВККС від омбудсмана?

13 червня 2014, 18:00
149
1
Реклама

Відбулося засідання конкурсної комісії по відбору кандидатів на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, який призначається Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини.

Для участі в конкурсному відборі у комісію поступили заяви і конкурсні пропозиції від 7 претендентів, один з яких на засідання конкурсної комісії не явився. На засіданні комісією було прийнято рішення про допуск до участі в конкурсі усіх кандидатів, які прибули на засідання, навіть за наявності спірних питань про відповідність кваліфікаційним вимогам відносно стажу роботи у галузі права.

Після вивчення конкурсних пропозицій і проведення співбесіди з учасниками конкурсного відбору конкурсна комісія прийняла рішення про визначення переможцем конкурсу Інни Завальної за умови, що кандидат доведе наявність 20-річного стажу роботи у галузі права. У іншому випадку конкурс буде продовжений.

Рішення конкурсної комісії прийняте 6 голосами її членів, співголова комісії Єгор Соболев висловив особливу думку - він вважає, що конкурс треба продовжити для пошуку сильних кандидатів.

З метою забезпечення максимальної відкритості і публічності проведення конкурсу здійснювалася пряма трансляція на YouTube, також на засіданні комісії були присутніми представники громадськості.

За інформацією прес-служби омбудсмана.

Інна Завальна
- 1972 року народженняраніше працювала на посаді першого заступника голови Державної реєстраційної служби України; екс-директор департаменту цивільного законодавства і підприємництва Мінюсту; кар'єру починала в якості секретаря суду.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини