Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Іноземців після видворення не хочуть бачити в Україні 3 року

13 червня 2014, 12:09
169
1
Реклама

Комітет ВР з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних стосунків рекомендує прийняти за основу і в цілому законопроект № 2304 про внесення змін до деяких законодавчих актів України.

Відмітимо, що цей проект був поданий у ВР ще в лютому 2013 року, детальніше про нього: Пропонується встановити термін, на який іноземця, що провинився, виганятимуть з України.

Законопроектом передбачено встановлення обов'язкового заборони подальшого в'їзду до України для іноземців і осіб без громадянства у разі примусового повернення таких осіб з України в іншу країну або їх примусового видворення з України.

Заплановано мінімальний і максимальний термін заборони в'їзду - від 6 місяців до 3 років.

Як відзначалося під час обговорення, ухвалення законопроекту сприятиме забезпеченню дієвого механізму дотримання іноземцями і особами без громадянства Конституції і законів України, відповідальності перед суспільством, добросовісного виконання ними своїх обов'язків, а також зміцненню законності, попередженню правопорушень в державі.

Джерело: сайт ВР.

Нагадаємо, що н
а межі введена відмітка про відмову у в'їзді до України

Ляшко хоче заборонити в'їзд до України усім причетним до анексії Криму, а Балога пропонує заборонити в'їзд до України російським депутатам

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини