Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чек-листы допоможуть автобусним перевізникам уникнути повторних перевірок

11 червня 2014, 13:02
150
0
Реклама

Мининфраструктуры і Укртрансинспекция ввели чек-листы для автоперевізників, які виконують регулярні і нерегулярні автобусні рейси. Про це розповів Міністр інфраструктури Максим Бурбак за підсумками переговорів з перевізниками, які влаштували акцію під Кабінетом Міністрів України.

Документ потрібний, щоб уникнути дублювання перевірок транспортного засобу в декількох областях під час виконання одного рейсу. За словами Міністра, таким чином перевізники, які підлягають держконтролю за попереднє стягнення штрафних санкцій за певне порушення, на одному рейсі по території декількох областей перевірятимуться тільки один раз.

Чек-лист заповнюється при першій перевірці, і при наступній зупинці транспортного засобу представниками Укртрансинспекции послужить підтвердженням її проведення.

Водіїв автобусів призвали у разі виявлення фактів корупції серед працівників Укртрансинспекции повідомляти в Минифраструктуры і правоохоронні органи.

Крім того, Міністр завірив перевізників, що буде розроблений законопроект об амністії перевізників, які перевозили людей на Майдан.

За інформацією Мининфраструктуры.

Нагадаємо, що
перевізників зобов'яжуть встановити в автобусах касові апарати.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини