Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чиновник обіцяє, що Служба фінансових розслідувань не "наїжджатиме і не відбиратиме"

4 червня 2014, 14:15
239
1
Реклама

Заступник міністра прибутків і зборів України Володимир Хоменко під час зустрічі з представниками великого і середнього бізнесу обговорив аспекти діяльності майбутньої Служби фінансових розслідувань (нагадаємо, що її створять замість податкової міліції).

"З бізнесом не потрібно воювати, хто ж вбиває курку, що несе золоті яйця? Служба фінансових розслідувань створюється не для того, щоб воювати з бізнесом, ні в якому разі! Наїхати і відібрати - ці принципи у минулому. Ми повинні від цього відійти і дати можливість бізнесу розвиватися. Це не порожні декларації", - переконував чиновник.

Діяльність СФР будуватиметься по європейських принципах, запевняє В. Хоменко. Зокрема, до уваги візьмуть вдалий досвід реформ, проведених в Грузії : "Хто міг повірити, що грузин і хабар - це різні речі? А грузини узяли і зробили. Тому і ми зможемо".

Майбутні кадри СФР, вважає чиновник, не повинні навіть знати, що таке хабар, тому можуть вводитися перевірки на поліграфі. Також замміністра підтримав ідею відносно контролю витрат чиновників при прийомі кандидатів на роботу в Службу.

За інформацією прес-служби Миндоходов

Читайте також думку експерта : Які риски для бізнесу спричинить створення Служби фінансових розслідувань?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини