Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламент продовжить мораторій на виселення громадян з гуртожитків?

18 квітня 2014, 15:29
213
0
Реклама

Минрегион пропонуватиме парламенту продовжити термін дії мораторію на відчуження гуртожитків, які будувалися за державні кошти, і виселення жителів із займаних жител гуртожитків.

За результатами наради в Міністерстві напрацьована низка запитань, які будуть запропоновані для розгляду на засіданні профільного парламентського комітету 23 квітня, а зрештою - на парламентських слуханнях.

Окрім продовження терміну дії вищезгаданого мораторію на відчуження гуртожитків пропонується встановити мораторій на відчуження (окрім передачі в комунальну власність відповідних міських, селищних, сільських рад) гуртожитків, що знаходяться в повному господарському веденні або оперативному управлінні підприємств або увійшли до статутних фондів компаній, створених в процесі приватизації або корпоратизації.

Минрегион пропонує затвердити порядок використання засобів на проведення капітального ремонту гуртожитків рішеннями виконавчих органів сільських, селищних, районних, міських, районних в містах рад і притягнути жителів гуртожитків до співфінансування.

Дія мораторію на відчуження гуртожитків і відселення їх жителів витікає 1 січня 2015 року.

Джерело: Минрегион.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини