Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Голову КМДА вибиратиме Київський міський глава?

9 квітня 2014, 10:35
109
0
Реклама

Л. Оробец і В. Кличка пропонують внести зміни до Закону "Про столицю України - місто-героя Києві" відносно надання Київському міському главі можливості реально впливати на розвиток міста.

Законопроектом № 4638 пропонується встановити, що головою Київської міської державної адміністрації призначається Президентом України особа, обране Київським міським главою.

Депутати вважають, що таким чином обраний киянами глава міста зможе впливати на розвиток міста.

У разі неосвіти районного в місті Києві ради голова районної в місті Києві держадміністрації призначається на посаду і звільняється з посади Президентом України за уявленням Київського міського глави.

Перші заступники і заступники голів районних в місті Києві держадміністрацій, повноваження яких торкаються сфери виконавчої влади, призначаються на посаді і звільняються від посад головами відповідних районних в місті Києві держадміністрацій за узгодженням з Київським міським главою. У разі освіти районних в місті Києві рад, призначення і звільнення від посад заступників голів районних в місті Києві держадміністрацій з питань здійснення самоуправленческих повноважень глави районних в місті Києві рад погоджують з відповідними районними радами.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини