Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Опитування: Кому з авторитетних юристів ви довірили б місце у складі КСУ?

11 березня 2014, 15:18
413
27
Автор:
Реклама

Як відомо, 24 лютого поточного року український парламент достроково припинив повноваження і звільнив шістьох суддів Конституційного Суду України за порушення присяги. За відповідну постанову проголосувало 307 народних обранців.

Найближчим часом, щоб заповнити "вакантні" посади, на розгляд до парламенту будуть подані нові кандидатури суддів КСУ. За інформацією деяких ЗМІ, в якості претендентів на посади, що звільнилися, називають Володимира Стретовича, Миколу Мельника, Сергія Саса. Втім, активна юридична громадськість закликає належним чином підійти до питання відбору претендентів і рекомендувати найбільш гідних, виходячи з критеріїв їх наукової підготовки, практичного досвіду і високих моральних принципів.

У зв'язку з цим ЮРЛИГА ініціює онлайн голосування для юридичної громадськості з можливістю додавати свою кандидатуру (ваш варіант відповіді буде автоматично висланий на наш електронний ящик). Така ініціатива дасть можливість українським юристам бути почутими в цьому важливому питанні.

Наш опитувач ви можете знайти в правому нижньому кутку цієї сторінки. Беручи участь в голосуванні ви можете вибрати відразу декілька варіантів відповіді.

Отже, кому з авторитетних українських юристів ви довірили б місце у складі КСУ?

- Сергій Головатый

- Віктор Мусияка

- Вадим Беляневич

- Анатолій Довгерт

- Наталія Кузнєцова

- Василь Кисиль

- Геннадій Цират

- Сергій Козьяков

- Юрій Ключковский

- Станіслав Шевчук

- Ігор Колиушко

- Володимир Василенко

- Сергій Сас

- Володимир Стретович

- Олександр Задорожный

- Михайло Савчин

- Петро Рабинович

- Микола Онищук

- Ваш варіант (у коментарях)

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини