Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закон про мобілізацію: які зміни внесено до Кодексу адмінсудочинства

Реклама

Як ми раніше повідомляли, 17 квітня в газеті «Голос України» було офіційно опубліковано Закон № 3633-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», ухвалений 11 квітня.

Документ набере чинності через один місяць з дня, наступного за днем його опублікування (18 травня), крім абзаців дванадцятого і тринадцятого підпункту 2 пункту 8 розділу I цього Закону (щодо внесення змін до частин четвертої і п'ятої статті 6 Закону "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію"), які набирають чинності через вісім місяців з дня, наступного за днем опублікування цього Закону.

П'ятий апеляційний адміністративний суд підготував інфографіку щодо змін до Кодексу адміністративного судочинства, унесених зазначеним Законом.

Де шукати судові рішення щодо юридичних та фізичних осіб? Як швидко переглянути інформацію про всі компанії, які згадуються у судовому рішенні? LIGA360 надає найбільшу базу справ для юристів та адвокатів. Замовляй прямо зараз.

Платіть менше - отримуйте більше! Тільки у квітні заощаджуйте 40% при замовленні преміум-рішення LIGA 360: Юрист. Встигніть скористатись вигідною ціною.

Читайте також:

Верховна Рада ухвалила Закон про мобілізацію

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини