Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

22 березня оновлено програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» поінформувало, що 22 березня 2024 року оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП).

У рамках проведеного оновлення у функціоналі АСВП уніфіковано систему організаційно-розпорядчої документації*. Змінено принцип відображення підписанта в ряді шаблонів процесуальних документів:

  • інформація про підписанта виводитиметься за принципом - < Ім'я> <ПРІЗВИЩЕ>;

  • поле «Скорочене ПІБ» у профілі користувача має назву «Власне ім'я та прізвище».

Забезпечено можливість формувати платіжні інструкції (списання) по відокремлених підрозділах боржника-юрособи. Виконавець може звернути стягнення на кошти / електронні гроші боржника - юридичної особи, що знаходяться на його рахунках / електронних гаманцях і на рахунках / електронних гаманцях, відкритих боржником - юридичною особою через свої філії, представництва та інші відокремлені підрозділи:

  • при формуванні платіжної інструкції (списання) у блок «Платник» додано поле «Відокремлений підрозділ». Це поле є комбобоксом, з можливістю обрати один із записів, що містяться на вкладці «Відокремлені підрозділи» обраного ВП (за наявності таких записів);

  • здійснено доопрацювання друкованої форми платіжної інструкції (списання). У разі заповнення поля «Відокремлений підрозділ» при формуванні ПІ (списання), у друкованій формі у полі «Платник» буде відображено назву обраного відокремленого підрозділу, а у полі «Код платника» - ЄДРПОУ такого відокремленого підрозділу;

  • забезпечено можливість здійснювати вивантаження таких платіжних інструкцій (списання) в електронному вигляді.

Крім того, здійснено ряд інших покращень та виправлено низку помилок в роботі АСВП, що націлено на оптимізацію процесу роботи користувачів АСВП.

У ДП «НАІС» поінформували, що зазначені зміни здійснено відповідно до вимог ДСТУ 4163:2020 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів».

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях, з якими співпрацюєте? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу на ІТ-платформі LIGA360. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі провадження чи участь в тендерах. Детальніше про LIGA360: Юрист за посиланням.

Читайте також:

З 1 квітня змінюється розмір мінімальної зарплати: на які показники це вплине

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини