Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA ZAKON поглиблює співпрацю з Національною школою суддів України

19 березня 2024, 10:25
76
0
Реклама

Цього разу співробітники компанії разом зі школою організували та провели лекцію про особливості військового обліку співробітників судів для Дніпровського регіонального відділення НШСУ.

Тема військового обліку наразі надзвичайно актуальна, тому лекцію відвідало 129 кадровиків та керівників апаратів і заступників, які працюють у судах центральної, західної та східної України.

Керівниця експертної групи центру бухгалтерської аналітики компанії LIGA ZAKON, сертифікована аудиторка Галина Зубар розповіла учасникам про особливості цього процесу в державних підприємствах та установах. Виступ супроводжувався використанням інструментів, які пропонує ІПС від LIGA360 у вигляді аналітики, законодавчої бази і ситуацій для кадровика та бухгалтера. Серед питань, які розглядались, були, зокрема:

  • Звільнення/призов військовозобов'язаних працівників: практичні приклади формування списків та відомості;

  • Списки персонального військового обліку та зміна облікових даних;

  • Дії роботодавця щодо отримання повістки від ТЦК та СП про виклик працівника та відповідне документальне забезпечення тощо.

Слухачі високо оцінили не лише виступ Галини Зубар, а й зручність платформи LIGA 360, яка надає можливість не лише моніторингу законодавства, але й, що найважливіше - знайти відповідь на будь-яке практичне запитання.

"Подібні лекції від практиків, які добре розуміються на темах, про які говорять, надзвичайно цінні, адже дають нашим слухачам вже готові алгоритми дій у тих чи інших ситуаціях", - наголосив керівник Дніпровського регіонального відділення НШСУ, Поплавський Володимир.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини