Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Правові позиції ВС: зручні інструменти для пошуку

25 березня 2024, 15:10
1081
0
Автор:
Реклама

У роботі юристів часто виникає потреба аналізувати правові позиції Верховного Суду України та моніторити нові надходження. Розповідаємо, як це легко зробити в LIGA 360. 

Спосіб 1. Система пошуку судових рішень 

LIGA 360 надає найповнішу базу судових рішень в Україні, що вже складається зі 112 млн документів та поповнюється щодня. Втім, головна фішка продукту - це можливість використовувати смарт-фільтри для пошуку. 

Наявність правової позиції є одним з критеріїв, які ви можете застосувати при формулюванні запиту. Таким чином, ви отримаєте перелік рішень з правовою позицією ВС. 

Окрім правової позиції, ви можете переглянути історію справи та знайти подібні рішення. Налаштуйте моніторинг, щоб дізнаватися про розвиток конкретного судового кейсу чи судової практики для певного напряму.   

Спосіб 2. Розділ “Судова практика” 

Працюючи в Інформаційно-правових системах в LIGA 360, оберіть розділ “Судова практика”. Далі натисніть вкладку “Правові позиції”.  

Вам відкриється доступ до майже 12 тис. правових позицій ВС.  

Всі документи розділені за видами справ, можна застосувати фільтри за датою прийняття чи статусом документа. Так ви дізнаєтесь, які рішення є чинними, а де Верховний Суд уточнив чи відступив від правової позиції.  

Уточнити пошук можна і за допомогою фільтрів за релевантністю, видавниками тощо.  

Щоб вчасно дізнаватись про появу нових правових позицій - скористайтесь функцією “Контроль нових надходжень”. Так ви налаштуєте моніторинг, і будете отримувати сповіщення, якщо відбудуться якісь зміни в судовій практиці.  

Більше переваг в LIGA 360 

Аналіз судової практики - це лише один із напрямів, у якому LIGA 360 полегшує роботу юриста. 

Ця комплексна інформаційно-аналітична платформа включає всі джерела: законодавство, аналітику, галузеві новини й шаблони договорів. Таким чином, фахівці галузі права можуть ухвалювати ефективні рішення й уникати ризиків у роботі.  

Дізнайтеся більше переваг та замовте презентацію за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини