Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

8 років позбавлення волі за несанкціоноване поширення інформації про розміщення підрозділів ЗСУ: вирок набув законної сили

Реклама

Слов'янським міськрайонним судом Донецької області розглянуто кримінальне провадження відносно громадянина Б. щодо вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 114-2 Кримінального кодексу України. Про це повідомила прес-служба Судової влади України.

"У травні 2022 року громадянин Б., діючи умисно, усвідомлюючи, що військовослужбовці зс рф спільно з учасниками не передбачених законом збройних формувань, які діють на тимчасово окупованих територіях у Донецькій області, здійснюють військову агресію з метою окупації України, добровільно поширював інформацію про місця дислокації підрозділів ЗС України, зокрема військової техніки та особового складу, блок-постів та маршрутів пересування в населених пунктах Донецької області, за допомогою власного мобільного телефону, використовуючи акаунт у забороненій в Україні соціальній мережі. Така інформація надавалась представнику не передбачених законом збройних формувань, підконтрольних окупаційній адміністрації рф", - було встановлено судом. 

Зазначається, що у судовому засіданні обвинувачений Б. свою провину визнав повністю.

Вироком Слов'янського міськрайонного суду Донецької області, що набув законної сили, громадянин Б. визнаний винним в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 114-2 КК України. Йому призначено покарання у виді позбавлення волі строком на вісім років.

Шукаєте шаблон договору? Шаблони за 11 найпопулярнішими тематиками надасть Contractum від LIGA360. Заповнюйте мінімум полів та отримайте договір з оптимальною структурою. Спробуйте сьогодні.

Читайте також: Суд виніс вирок чоловіку за підтримку збройної агресії проти України

Верховний Суд визнав в Україні рішення суду США на підставі принципу взаємності

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини